Maurice | Fashion editor

Despre monopol, taxiuri si alte… administratii

Administratia Aeroportului International Henri Coanda a decis pentru mine! S-a gandit (Administratia!!!) ca un zbor cu avionul ma va obosi peste masura si ca ma voi afla in imposibilitatea de a lua decizii corecte. Drept pentru care, la sosirea pe aeroport, mi se interzice sa optez pentru un taxi cu un tarif rezonabil. De ce? Pentru ca niciun taxi cu tarif rezonabil nu mai are acces in incinta Aeroportului International Henri Coanda. Tariful unic impus (!!!) este de 3,5 lei/km. Daca nu-ti convine situatia, nu ai decat sa ‘traversezi’ aeroportul, indiferent de cate bagaje ai avea si sa chemi o masina in dreptul Ceasului Galben devenit, deja, un punct de reper! Dupa odiseea Fly Taxi, o afacere mafiota prin excelenta, intra in scena o alta gaselnita cu o strategie bine pusa la punct, pentru ca Administratia Aeroportului a organizat o licitatie in ceea ce priveste serviciile de taxi acreditate in incinta aeroportului. Adminstratia creeaza monopol si incalca alegerea libera a serviciului. Oh, dar face asta in vazul tuturor pentru ca, nu-i asa, suntem obisnuiti cu transparenta! Evident, nimeni nu are nimic de spus. Evident, nimeni nu face nimic!

Comment Pages

There are 5 Comments to "Despre monopol, taxiuri si alte… administratii"

 • Miha says:

  Buna Maurice,

  Te inteleg perfect. M-am confruntat si eu cu aceeasi problema. Pana am gasit o solutie care m-a scos din impas: dupa ce imi iau bagajul de pe banda ma duc frumos la “Plecari internationale”, afara, si acolo mai mult ca sigur exista taxi-uri (la preturi normale) care aduc pasagerii ce urmeaza sa calatoreasca. Sper sa iti fiu de ajutor. Bafta!

 • Somebody says:

  =)) chiar ma gandeam zilele trecute ca degeaba ne plangem ca nu exista transparenta: exista, se fura pe fata.

 • Maurice says:

  Trebuie sa recunosc ca la varianta asta nu m-am gandit:-)

 • Sofia Maller says:

  mi se pare o observatie ieftina din partea lui MM, designer si fashion editor tralala..
  si vecinul meu de la 2 vine cu fel si fel de probleme de genul.
  scuze, dar ma exaspereaza deja frustrarile romanului.
  sau sa fiu si mai directa: ce relevanta are acest tip de postari?

 • Maurice says:

  @ Sofia Maller: designer nu sunt, nu am fost si nu voi fi niciodata. Aveti informatii eronate. In ceea ce priveste frustrarile romanului si/sau relevanta acestui tip de postari… daca nu ati inteles mesajul, destul de clar, de altfel, este inutil sa mai parlamentam. Nu am informatii directe despre opiniile vecinilor dumneavoastra dar platesc impozit, am drept de vot, etc si sunt calcat constant in picioare. Daca va doriti sa cititi despre rujuri si numai despre rujuri, abonati-va la newsletter-ul Sephora. Si, in general, nu va mai purtati ca un roman frustrat. Ca mine, adica. Demonstrati-va ‘internationalitatea’, stimata tovarasa Maller!

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

 

Essentials

Pages

 • Categories