Maurice | Fashion editor

London Lullaby

Toamna aceasta, la Londra, nu aveti voie sa ratati cei mai buni biscuti din lume, respectiv Ben’s Cookies, in Covent Garden, vitrinele halucinante de la Harvey Nichols, trebuie neaparat sa va delectati cu desenele splendide ale lui Beatrix Potter, pe care le puteti admira in cadrul expozitiei ‘Peter Rabbit – the tale of The Tale’, la Victoria & Albert Museum, nu aveti voie sa nu purtati o conversatie prietenoasa cu absolut toate gastele din Hyde Park, asta in timp ce savurati o apa minerala cu aroma de lamaita, in speranta ca si parcurile din Bucuresti vor beneficia candva, nu stim cand, de sezlonguri… daca aveti chef de shopping, concentrati-va pe obiecte mici, dar teribil de seducatoare, cum ar fi o pereche de ochelari Cutler & Gross, daca va este dor de Paris dati o fuga pana in Serpentine Gallery Pavilion si convingeti-va, daca nu sunteti deja convinsi, ca Jean Nouvel este un geniu, ascultati ritmul ploii in Kew Gardens, probabil cea mai frumoasa gradina botanica din lume si… indragostiti-va!

PS. Si pentru ca tot am calatorit zilele acestea la Londra, la invitatia Institutului Cultural Roman, am incercat sa surprind cateva imagini, cateva fragmente… Veti citi mai multe in numarul din noiembrie al revistei ‘The One’!

Comment Pages

There are 2 Comments to "London Lullaby"

  • Roxana says:

    cu toate ca imi place sa descopar Londra din cand in cand trebuie sa-ti marturisesc ca ai surprins in fotografiile tale locuri pe unde nu am reusit sa ajung niciodata in escapadele mele prin oras. nu stiu pe unde te-ai plimbat dar sper ca data viitoare sa ajung si eu pe acolo.

  • Frumoasa fotografii! Imi doresc sa vizitez Londra. Cand voi avea ocazia, voi tine cont de recomandarile tale.

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

 

Essentials

Pages

  • Categories